London-tur

Heiii
I morgen reiser jeg og mamma til London!! Åå, som jeg gleder meg! Masse shopping og kos, og helt sikkert masse sightseeing siden vi aldri har vært der før. Så ja, reiser i morgen tidlig så kommer sikkert ikke til å blogge før senere på dagen i morgen...

Ingenting

Heeiii!
Nå har jeg ingenting å blogge om, jeg har absolutt ingen inspirasjon i det hele tatt! Jeg har forresten mistet laderen til macen så jeg får bare blogger fra mobilen..
Og jeg reiser til London på torsdag så det blir ikke noe blogging før over helga og da får dere kanskje noen bilder ogsånt fra turen! Håper det er okei.
Og i det siste har jeg funnet et sykt morsom app, Catwang! Last den ned, den er morsom!

Kos dere!!

Nest siste dag

Heey! Er dere klare for nyttårsaften? Det er jeg, endelig begynner vi på et nytt år. Elsker årskifter. I morgen skal jeg en tur opp til Sig med Malin tror jeg, ehm ja.

I dag var vi på folkemuseet i bygdøy.. Njaa, helt okei museum, men det var litt kaldt. Ja, også senere dro vi til leiligheten til onkelen min igjen og spiste middag. Da vi kom hjem satt vi oss først og så på Kontiki filmen, og senere dro besøket og da tok jeg meg et herlig bad. Koselig dag!

Dagens

Hei! I dag har det vært sykt kaldt! Også på skolen min hvor det er kaldt fra før av, er det mulig jeg tror alle frøys i hjel i dag. Da jeg kom hjem filmet jeg videoblogg! Den er ikke så bra, og jeg må fortsatt redigere den, så vet ikke helt når den kommer.. Skal prøve i slutten av uka! I morgen får jeg besøk av Sara og Cassandra, så vet ikke om jeg rekker å blogge da, men skal prøve da. 

Genser fra Bikbok       Bukse fra Dr.Denim

Chillen med beste

Antrekket i gårT-shorte // H&M     Bukse // bik bok

Hva syns du?

Glitter

Genser fra H&M.

Hva syns du?

Dagens

Heei! Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye spennede, jeg var ute med naboene mine og spilte fotball. Også har jeg rydda rommet og litt sånt.Genser fra New Yorker      Smykker fra Clair's

Hva har du gjort i dag?

Favoritt-gensere

Hei! Hele helga har jeg vært på leir, kjempe gøy. Sykt morro å møte Katrine, Marte, Juliane og Åsne igjen :)

Men, tenkte å vise dere favoritt genserene mine, so here you go:

Hva syns du?

På fjellet

Heei! I dag tidlig dro vi opp hit, altså et fjell langt uttafor Lillehammer. Vi er her for å feire mormor og morfar sitt 50 års jubileum. Ja, så vi er her med hele mamma sin side.
I morgen skal vi ut og gå tur og på sykkeltur og sånt så vet ikke om jeg får blogget noe, men skal prøve!

Dagens

Heei! Drar snart til skolen, så snakkes senere!Genser // gina tricot     Bukse // bikbok     Smykke // indiska

Antrekket


Genser // bik bok     Armebånd // tyrkia og monki     Solbriller // h&m     Bukse // bik bok

AntrekkGenser // gina tricot    Bukse // bik bok

Meg og typen

Jeg er veldig glad i dere

Malin gjesteblogger

Alanya panorama

God morgen!! Jeg har akkurat vært ute og trent, så nå skal jeg snart spise frokost. Idag skal vi til Alanya på spa, æ glede mæ!
Igår var vi i Alanya og spiste middag med venner, vi var på en Resturant som heter panorama. Man ser over hele byen, så fint!!
Sorry for mørke bilder, men vi var der på kvelden og jeg tok bilder med iphonen..

Kveldens antrekk

Hei! Vi skal ut og spise med noen venner av oss nå, skal ha med kamera så får se om det blir noen bilder. Men her er antrekket mitt.

Kjole fra nelly

Hva skal du i kveld?

Nye Converse

Heii! I går fant jeg et par kjempe fine converse! Jeg har allerede et par hvite All-stars men da jeg fant disse krem farget/ lyse gule og kunne ikke gå fra dem. Jeg kjøpte de her nede for her er det halv pris fra i Norge, men DET ER EKTE. 

Hva syns du? Har du converse?

På toppen av ønskelisten

Hei! Idag har jeg ikke gjort så mye, vi har vært en liten tur innom et av kjøpesenterene her nede, men fant ingenting... Skal spare litt penger nå siden når vi kommer hjem herfra skal jeg og mamma til London. Ææ, som jeg gleder meg! Jeg har også sett litt på nettet og har funnet masse fint! Dette vil nok ikke min lille lommebok like..

God kveld folkens.

Fine ting, sant? 

Kveldens outfit

Hei! Vi skal ut å spise nå, håper det blir bra! 

Kjole fra vila 

Ny kjolee!

Istad kjøpte jeg meg en drit fin kjole! 


 Fra VILA 

 

Noe nytt

Siden sist har jeg vært å shoppa litt og sånt så tenkte bare å vise dere hva jeg har kjøpt.

Rosa skjørt // bikbok     Beige bukse // bikbok     Hvit topp // bikbok     Øredobber // Next2     Veske // Modekungen

 

På vei hjem til meg

Heiaaa. Nå er skolen (snart) slutt! Det er bare 3 dager med muntlig igjen også er det 2 avslutningsdager! Herlig å være ferdig, og at sommeren snart er her :) Selv skal jeg nedover til Tyrkia i seks uker, åh som jeg gleder meg! Å møte alle de snille og flotte vennene mine der nede! Digg! 

I stad fikk jeg også bestilt meg en bag fra modekungen.se ♥ 

Nå skal jeg på trening, så snakkes! 

Dagens antrekkHårpynt // NYC    Topp // Gina Tricot    Bukse // bikbokHei! Jeg heter Ciska, er 15 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Oslo. Her på min blogg kan du lese om alt fra klær til hverdag. Håper du liker bloggen!

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012

 • kategorier

 • Antrekk
 • Blogg
 • Ferie
 • Foto

 • lenker

 • blogg.no
 • Min twitter

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits