Fotballmorro

 

YouTube-kanal

Hei kjære dere! Jeg har egentlig gitt opp alt med blogg fordi jeg rett og slett ikke har noe inspirasjon. Og jeg kan vel ikke si jeg har så mye tid heller. Så dere kommer ikke til å høre så mye av meg på blogg fronten. Men fortvil ikke! Jeg og Malin har laget et YouTube kanal hvor vi kommer til å legge ut en video i uka. Eller prøve å legge ut en i uka. SÅÅÅ, følg med oss der, du må gjerne Abbonere på kanalen, da hadde vi blitt veldig glade :) 

Jeg kommer til å legge ut videoen her med en gang vi legger den på YouTube. 

 

Dette er den første videoen vår. Klemm fra meg, og takk til alle dere som har lest bloggen min. Lovee you guys 

Vår i januar

Heey! Tenk at snøen smelter og det er varmegrader i januar! Jeg er kjempe klar for vår, men det kommer helt sikkert ikke til å bli ordentlig vår før i mars eller april... Jeg har akkurat kommet hjem fra trening, og nå sitter jeg og ser på House. Kos dere i kveld!

Ny instagram

Heey!

Den forrige instagram profilen min ble helt ødelagt, eller den slettet bilder av seg selv og man kunne ikke følge fler folk enn de jeg allerede hadde fulgt. Derfor lagde jeg ny! CISKAKR - follow mee 
Min helg

Heey! 

På fredag fikk jeg besøk av Marita, vi spiste taco og koste oss. Rundt 20 tiden dro vi på Lan. Sånt elevbedrift lan nede på u-skolen med masse folk. Det var drit gøy og vi koste oss masse! Vi sov over til lørdag. 

På lørdag dro jeg hjem rundt 09 tiden for å spise og dusje. Jeg dro tilbake til lanet rundt 12, men var ikke så legne siden skulle hjem og spise middag og sånn. Etter det kom jeg tilbake dit rundt 19 tiden sammen med Malin og Sigrid. Siden jeg skulle på jobb tidlig på morgenen i dag kunne jeg ikke sove over. Så jeg dro hjem rundt 23-24 tiden.  SUPER HELG.

Linkerunde

Heei! Det er en stund siden jeg har hatt linkerunde nå, så tenkte det passet veldig bra nå. Alt du trenger å gjøre er å kommentere at du er med, så skal jeg ta en titt på bloggen din. Jeg trekker ut 3 blogger. 

Bli med da vell! 

 

Min egen Skappel genser

Heei! For en uke siden begynte mormoren min å strikke verdens fineste genser til meg. Nemlig Dorthe Skappel genseren. Ååh, den er så fin! Elsker den! 

Jeg kan legge ut et bedre bilde av den senere. 

Hva syns du?

Black and White

Hva syns du?

I det siste

Heei! Sykt lenge siden jeg har blogget, men som dere vet hadde jeg mistet laderen til macen. Men nå har jeg kjøpt ny, og jeg får blogget mer.

Meen som dere vet har jeg vært i London! Åå, sykt bra tur i en helt utrolig fin by! Vi brukte nesten all tid på å gå i Oxford Street, men vi var jo selfølgelig på sightseeing rundt i byen. Det var en helt fantastisk tur og jeg kommer aldri til å glemme den! 

Jeg kan sikkert ha et eget innlegg om hva jeg shoppa, men vi får se... 

+ i går hadde 10ende klasse yrkesmesse i gymsalen! Jeg, Sigrid, Emilie og Emilie var frisører og det var så gøy! Jeg legger ikke ut noen bilder derfra, bortsett fra standen vår siden er usikker på om det er okei for alle å legge ut bilder av dem osv.

Unnskyld for at jeg ikke har blogget før! Skal bli flinkere! 

Og forresten! Jeg måtte lage ny instagramprofil siden den andre klikker hele tiden og sletter bilder av seg selv.. CISKAKR - følg meeg 

I am sick person

Åh, er så sykt lei av å være syk! Har vært syk siden søndag og jeg har nesten ikke spist noen ting. Jeg har kanskje drukket to eller tre glass vann på fire dager. Og har kanskje spist en halv brødskive hver dag pluss litt suppe. For det første er jeg ikke sulten i det hele tatt og for det andre får jeg ikke i meg noe. Jeg har heller ikke tatt frisk luft siden tirsdag morgen... 

I dag var jo første skole dag, men da jeg skulle stå opp hadde jeg så sykt vondt i hodet og jeg klarte ikke å reise meg en gang så jeg ble i senga. Jeg la meg til å sove igjen og våknet ikke før halv 2. Åh, men nå føler jeg meg mye bedre og jeg tror jeg skal på skolen i morgen.

 

Mitt 2012

Orket ikke å legge inn et og et bilde fra hver måned. Tok bare med noe av det jeg husker best! 2012 HAR VÆRT DRIT BRA!!! 

Holmenkollen

Hei! Nå har vi besøk av noen venner fra Nederland, og det er så koselig! Vi var i Oslo i dag, og da var vi først i holmenkollen. Sykt gøy å se! Etter det dro vi til onkelen min sin leilighet og spiste lunsj og slappet av litt. Senere dro vi inn i sentrum og sto på skøyter! Det er så gøy, og det var så mange flinke folk! Fint, sant? 

Jeg elsker dette

Ååh, elsker ikke dere også Weheartit? Så mange inspirerende bilder, og ikke minst nydeligeee! Dere kan gjerne følge meg der: cispus (ciskak) Hva syns du? 

Spiked shorts

Til jul fikk jeg denne shortsen av paps, og jeg elsker den! Kommer til å bruke den så mye neste sommer! Gleder meg masse! Fikk du noe du ble kjempe glad for? 

Pepperkakebaking

Heei! Likte dere videoen? De siste dagene har jeg sittet med muntlig oppgaven min, og nå er jeg endelig ferdig! Senere i dag skal jeg møte Karoline og kjøpe julgaver ogsånt. Ha en god dag!

På lørdag feiret jeg bursdagen min med noen flotte jenter! Vi hadde det så koselig, vi bakte pepperkaker og spiste masse mat. Hva gjorde du i helga? 

12.12.12

Heii! Tenk at det er siste dagen datoene er helt like! Og ja, jeg måtte screenshote da jeg så at klokka var 12:12. Så kult da! 

Hele dagen min har gått bort til skrivig av oppgave, eller muntlig oppgave som jeg skal fremføre i morgen. Men det var ikke så ille som jeg hadde trodd, siden jeg kom opp i RLE! Det var det jeg ønsker meg, er så glad for det. Jeg skulle skirve om Livssynshumanismen, og kunst i Kristendommen. 

Ha en god dag folkens! Hva syns du om bildene? 

Svar på spørsmålsrunden - video

Hei! Endelig er videoen ferdig! Sorry for de i bakgrunnen, men ja. Kos dere, håper dere liker den!!


Skal se om jeg får laget en video til, siden rakk ikke å svare på alle spørsmålene.. 

Meg på instagram

Heei! Mange har lurt på hva jeg heter på instagram og om jeg kunne legge ut bildene jeg legger ut der, her på bloggen. Here you go! link på bildene, og nederst http://instagram.com/cispus/  

 

Spørsmålsrunde

Happy Sunday! Idag sto jeg opp klokka halv ti og dro på jobb, brukte rundt en time på ruta, kom hjem rundt 11. Da jeg kom hjem spiste vi frokost, og senere dro mamma og søstra mi ut en tur. Så jeg og pappa bestemte oss for å rydde og vaske hele huset. Så jeg satt på spotify lista mi på høytalerne og vi satte i gang. Vell, pappa er ikke så glad i sånn musikk, men men.. Da vi var ferdige med det spiste vi litt lunsj, og så på ski på TV. Kos med papsi. 

Meen! Jeg har ikke hat spørsmålsrunde her på bloggen min før, og jeg vet det er en del som har spurt etter det, så here we go! Spør om nesten hva som helst her i kommentar feltet, og jeg skal prøve å svare på video. 

Litt oversized bilde av meg, jaaaa. 

SPØR I VEI 

First of December

Ååh, endelig desember! Har gledet meg kjempe lenge, og dette er den fineste måneden! Har så mye gøy å gjøre denne tiden, gleder meg så mye! 

Ååå, elsker ikke du også julen?

My latest hearts

Heei! Idag var jeg som vanlig på skolen til halv tre og siden da har jeg egentlig bare ligget på sofaen og sett på tv. Denne uka har vært et eneste stress, så det var deilig å slappe av litt.

Vet ikke om dere følger meg på WeHeartIt, men hvis dere ikke gjør det, follow Ciskak!! 


Hva syns du om bildene? 

Koeez

Heei! I dag hadde 9ende klasse tentamen, så det var bare tiende og åttende som ''hang''. Haha, litt deilig egentlig, men litt kjedelig.. Så lite liv i gangene uten de folka. 

Etter skolen kom Sara til meg og senere dro vi på besøk til Cassandra og Marita, vi så på tv og kosa oss masse! Så søte jenter!! 


Fine jentene! 

Ha en god kveld folkens! 

Tulling

Husker dere jeg, Malin og Karoline laget videoblogg med masse tull? Tenkte bare å legge de ut en gang til, i tilfelle noen ikke har sett dem eller noen som vil se dem, eller ikke finner dem på youtube. Elsker dee! 

 

Hva syns du om filmene? 

Tirsdags inspirasjon

Endelig ferdig med tentamen! Det gikk helt ok, håper jeg. Nå skal jeg spise litt, og gjøre lekser. Denne uken er utrolig stress med innleveringer og slikt, men jeg skal nok få til til å blogge. 

Happy day

God morgen! I dag skal vi ha mattetentamen :( gruer meg utrolig masse, syns dette er den værste tentamenen. Håper jeg har øvd nok, og at jeg kan alt. Wish me luck!Slang inn et arkiv bilde... 

Mis amigas

Heey! For et par uker siden hadde jeg besøk av Malin, Sigrid og Karoline og vi tok en del bilder. Jeg tenkte å vise de nå, siden dere sikkert ikke har sett dem. 

I morgen har vi mattetentamen, så skal øve litt til den. Wish me luck! 

Hva syns du om bildene? 

Mandagens inspirasjon

Skal snart på skolen, ha en god dag alle sammen! 

Leir i helgen

Hei folkens! Denne helgen har jeg vært på juleverksted leir! Var leder på 1-4 klasse leir, og det er så utrolig koselig! Vi bakte pepperkaker, snekra, tovet og masse annet gøy. Haha, også må jeg bare fortelle, lederne skulle ha en dans foran alle. Og da bestemte vi oss for å danse til High School Musical sangen "We are all in this together". ÅÅ, det var så gøy! Vi lo så godt etterpå.

Ha en super kveld videre! Hva har du gjort i helga?

Tilbake

Hei flotte, snille folk som leser bloggen! Jeg vet jeg har blogget kjempe dårlig i det siste, jeg har faktisk ikke blogget på flere uker... Ikkje bra. Jeg har mye fritid nå, med tanke på treninger og slikt. Men skolen slutter aldri å sette opp full plan, uff ja.. Er ferdig med begge norsk tentamnene, har engelsk på torsdag og matte på tirsdag. Gleder meg masse til å bli ferdig! Men, det er så trist å tenke på at jeg bare har et halv år igjen på grunnskolen. Kjempe rart, og leit. Har blitt så godt kjent med så mange nye! 

Skal prøve å blogge oftere! Ha en god kveld folkens!

Lenge siden

Heei! Kjenner det er skikkelig lenge siden jeg har blogget nå, sorry. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har blogget, men har bare ikke orket. Før ferien hadde jeg en innlevering og en prøve.. Og i ferien dro vi på klassetur til Polen/Tyskland. SYKT BRA TUR!! Hvis jeg kunne hadde jeg dratt tilbake i tid en uke. Jeg skal skrive et eget innlegg om turen senere.


Vi snakkes!

Bilder fra fotballkamp

Hei! Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, men jeg har engentlig ikke peiling om hva jeg skal blogge om. Kan dere være så snille og gi noen forslag?

Men uansett! I går var jeg og så på Tina og Bettina the movie, sammen med Karoline, Emilie, Anine, Malin og Kaisa. Veldig bra dag, men ikke fullt så bra film.. Noen få ting var veldig morsomme, men det ble litt for mye av det gode kanskje. De kan egentlig være ganske morsomme, men jaja. På kvelden var jeg barnevakt for 3 GUTTER. Flink eller?

MEEN! Forrige uka fortalte jeg jo om at jeg hadde vært og sett på fotballkampen til 1år-yngre-guttene? Ja, noe sånt. De vant forresten.

Haha, fine Malin.

Hva syns du?

Balldag

Hei! På skolen i dag hadde vi balldag! Det er så gøy når skolen har det. Jeg spilte fotball, men det gikk ann å spille volleyball, dra på sykketur eller gå-tur.Drit bra dag! Nå skal jeg ned til kunstgresset, se på kamp før jeg trener.

Friidretts dag

Heei! Idag var det sånn idretts dag for kommunen vår. Så noen fra hver klasse kom sammen og hadde en ''skole konkurranse''. Det var en super bra dag! Og skolen vår vant 3 år på rad nå!! Stoked!Hva har du gjort i dag?

Videoblogg

Kampen vi spilte ble uavgjort, en herlighet så morro det var! 5-5 ble det,veldig bra jobba jenter!

Husker dere at jeg, Malin og Karoline lagde videoblogg forrige helg? Vi har laget enda en! Håper dere liker denne også!Likte du den?

yo lips

Hei! Som dere sikkert vet tok klassen sprøyte i dag. Da vi hadde tatt den begynte jeg bare å le, haha jeg hadde gruet meg så mye også var det ikke så ille. Armen er litt vond, men det går vel over. Snart skal fotballaget spille kamp. Første kamp etter ferien. Kjenner jeg gleder meg litt! Jeg skal se om jeg får lastet opp videoblogg del 2! Kanskje den kommer ut i kveld. Stay tuned!


Hva synd du om bildene? Hva skal du i kveld?

Pony tail

Heyy. Nydusja og glad. neida. Eller er jo nydusja da, men ikke så glad... I morgen skal klassen min ta vaksine :( haha, helt latterlig at jeg er redd for sprøyter men HALLOOO. Har så mange dårlige minner når det gjelder det. uff, jaja.

Meen! Sorry for SYKT dårlig blogging i det siste.. Vet ikke hva jeg skal blogge om og har ingen fine bilder ogsånt. I dette innlegget ble det bare et gammelt bilde av en hestehale jeg hadde for litt siden. haha, cispus blogg på sitt beste.TGIF

Heei. Endelig helg! Elsker å komme hjem fra skolen og bare slappe av uten lekser eller noe stess. Rett etter skolen dro jeg inn til sentrum med noen venner, siden han ene skulle noe der borte. Så vi spise og kosa oss haha. Siden jeg kom hjem derfra har jeg vært ute sammen med naboene mine :)

I kveld skal jeg bare slappe av og se på Norske Talenter, siden det er jo premiere!! Ha en super kveld alle sammen!

Hva skal du i kveld?

 

Syke dag

Heei. Har vært hjemme fra skolen i dag,er forkjølet og har feber. Jeg har bare sittet inne og sett på film i hele dag, orker ingenting. Hater, hater, hater å være syk.arkiv bilde

Hva har du gjort i dag? Skal du noe etterpå?

This is real, this is me

Bestevenner. Ferie. Joggebukser. Spotify. Trene. Latter. Kaniner. Jula. Grilling. Justin Bieber. Vinne kamper. Neglelakk. Gutta. Kjoler. Snø. Sommer. Phineas og Ferb. Snille foreldre. Karameller. Sko. Glitter. Weheartit. Kakao. Soloppgang. All stars. Cupcakes. Saltvann. Gossip Girl. Rihanna. Fotballcuper. Vintage. Amsterdam. Sukkerspinn. Nugatti. Fjær. Vann. Klassebilder. Gaver. Twilight. Fugler. Eventyr. Gode filmer. Blogg. Solkrem. Jordbær. Langrenn. Rosa. 6'ere. Taco. Canon eos 500d. Sko. Sminke. Kino. Parader. Vannsklier.

Instagram. Ballonger. IKEA. Glasur. Sky fri himmel. Ryddig rom. Bilder. Facebook. Blomster. Sol. Famile. Sjokolade. Varme dager. Minner. Glitter. Sex and the city. Gitar. Konsert. Morsommen mennesker. Små barn. Bade. TOPP. Hvit. Presanger. Frustrerte fruer. Is. Kjekkaser. Oslo. Skøyter. Bokeh. Danse. Nebbdyr. Blå druer. Store smil. Smoothie. Julemusikk. Desserter. Middager. Hjelpeorginisasjoner. Eplejuice. Såpebobler. Rød leppestift. Tyrkia. Wordfeud. Dikt. Nelly. Love. Deborah lippman. Paris. Shopping. Skogturer. Utsikt.Flyktningeruta

HEEI! Jeg har akkurat kommet hjem fra en så bra tur. På mandag gikk alle 1,4 mil. Vår skole var de eneste som måtte bære ALLE tingene våre. De andre slapp å bære..Da vi kom frem var vi så sykt varme så de fleste badet. Det var SÅ kaldt vann, men herlighet så digg.

Da vi hadde badet skulle vi lage middag. Vi jentene lagde bare taco. Så godt, så enkelt. Da vi hadde spist var alle sammen ute og spilte ball og koste seg ved bålet ogsånt.Åå, det var så gøy, og folka var så herlige! Kunne godt ha blitt der en dag til jeg.

Hva har du gjort de siste dagene?

Leighton Meester, the style

Hva syns du?

Smarties

Good kveld! Jeg sitter alene på rommet mitt og ser på Pretty Little Liars nå også spiser jeg smarties. Det er et gammelt bilde, menmen.

Videoblogg

Heiaa! Video fra de siste dagene med Karoline og Malin. Håper dere liker den! :) 

Hva syns du om videoen? 

Linking

Trykk på bilde for å komme inn på bloggen.

 

 

Blogg linking

Helluu, dere! Fysøren i dag er det varmt, sist jeg skjekka var det 36 grader. Så nå sitter jeg inne på rommet mitt med aircondition på og kose mæ.

Meen! Jeg tenkte å linke 5 blogger, 3 velger jeg ut selv, og 2 trekker jeg utifra random.org. Så du kan bare kommentere flere ganger, for da er det større sjanser for at du blir linket.

Kommenter bloggen din!Hei! Jeg heter Ciska, er 15 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Oslo. Her på min blogg kan du lese om alt fra klær til hverdag. Håper du liker bloggen!

arkiv

 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012

 • kategorier

 • Antrekk
 • Blogg
 • Ferie
 • Foto

 • lenker

 • blogg.no
 • Min twitter

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits