Ny kjolee!

Istad kjøpte jeg meg en drit fin kjole! 


 Fra VILA 

 

This day!

Heihei. Idag tidlig dro jeg og mamma til Ikea! Vi driver å skulle finne litt rammer og sånne små ting til Tyrkia, så nå blir det fint ja! Jeg kjøpte meg en sofa og en hylle-ting til rommet så har ryddet og ordnet litt der før jeg reiser nedover. Jeg kjøpte også noen små ting derfra og fra metro senteret:


fra H&M


 potte-ting // ikea    flaske // H&M

Hva gjorde du i dag? 

Canon IXUS 510 HS Fotokonkurranse

Hejaa! Jeg har meldt meg på en fotokonkurranse i forbindelse med sommer. Jeg skulle ta et bilde av SOMMER FOR MEG, dette er bilde jeg bidro med:

Vannsklie-morro <3  VÆR SÅ SNILL Å STEM; http://canon.blogg.no/vote_for_me/participant/903/fb

 

ix8vip

Min Karsten

Alohaaaa

Sommeren hos meg er bare dritt, eller det regner så mye. Gleder meg til å dra bort! Vet at jeg nevner Tyrkia turen i hvert innlegg, men åh. 

Jeg tenkte bare å ha et innlegg om min kanin <3 KARSTEN er min beste venn og heh han er så søøøt!

Åh, er han ikke søt? 

Noe nytt

Siden sist har jeg vært å shoppa litt og sånt så tenkte bare å vise dere hva jeg har kjøpt.

Rosa skjørt // bikbok     Beige bukse // bikbok     Hvit topp // bikbok     Øredobber // Next2     Veske // Modekungen

 

Siste skoledag

Åh nei, 9'ende er slutt;( DEt har vært et herlig år og det er så mye bra som har skjedd! Vi hadde en super avslutning i dag og vi kosa oss no sykt. Jaja, sommerferie står for tur og det blir drit bra! 

God sommer!


Hvordan var din siste skole dag?

Sommer snart!

Denne sommeren kommer til å bli magisk!

I morgen er siste skoledag, så det blir grilling med herlige folk! Senere skal jeg innover med Adriana og se på LOL og kose oss. Så skal hun sove over hos meg og det blir drit gøy siden vi aldri ser hverandre! Uka som kommer blir mye stress, vi skal til ikea og feshe opp andre etasjen og litt sånt, og på torsdag reiser fotballlaget mitt til Sverige! Ååh, det blir sykt bra!! På tirsdagen igjen drar jeg til TYRKIAAA <3 <3 Åh, seks uker borte herfra blir bra, gleder meg sykt til å møte alle vennene mine der nede. 

Hva skal dere i sommer?

Helg

Hei flotte! Denne helgen har egentlig vært super! På fredag fikk vi vite hva vi kom opp i, gjett a jeg kom opp i matte :(( På kvelden dro jeg, Emilie, Ludvig, Oskar, Sivert og Andres til volleyball turnering. Det var råkult, med grilling og masse kjentfolk. På lørdag sto jeg opp halv et og klokka to dro vi ned i sentrum for å handle litt ogsånt. Senere på kvelden kom Guro, Malin, Emilie og Sigrid. Vi spiste god mat og koste oss sykt! Jaså, i dag har jeg sittet med matte hele dagen, har kommet et stykke nå så jeg er klar for veiledninga i morgen! 

Ha en flott kveld videre! 
Hva gjorde du i helgen? 

På vei hjem til meg

Heiaaa. Nå er skolen (snart) slutt! Det er bare 3 dager med muntlig igjen også er det 2 avslutningsdager! Herlig å være ferdig, og at sommeren snart er her :) Selv skal jeg nedover til Tyrkia i seks uker, åh som jeg gleder meg! Å møte alle de snille og flotte vennene mine der nede! Digg! 

I stad fikk jeg også bestilt meg en bag fra modekungen.se ♥ 

Nå skal jeg på trening, så snakkes! 

11.06.2012

Heeei! Idag har vært en helt ok dag, siden det var da noen heldige fra klassen som fikk lov til å dra å spise middag på Brasseriet (I SKOLE TIDEN!!!). Selfølgelig var ikke jeg med dit, så jeg satt jo sammen med alle de sure og så på alle bildene de som var der la ut. Uff, jaa.      Meen! Så dro jeg, Karoline og Sigrid dit å spiste middag der, åh sykt god pizza! 

Nå skal jeg ut å jogge en tur, så dere får ha en god kveld videre!

 
Snakkes da folket!

 

Dagens antrekkHårpynt // NYC    Topp // Gina Tricot    Bukse // bikbok

My favorite pair of heels

Halloo. Åh, søndag! En herlig dag, skal egentlig bare slappe av men siden søstera mi har bursdag så må jeg bort en tur til Sigrid. Blir sikkert også bra! Jeg bare tenkte å vise dere mine yndlings heler. Åh, elsker de! De er litt høye, men gud så fine de er!

De er fra Whitney Port kolleksjonen fra Bik Bok. 


Hva syns du? Er de ikke fine? 

Mine yndlingsanger

 

 

Velkommen til min blogg!

Hei! 

Jeg heter Ciska og er 14 år. Jeg er ikke ny når det gjelder dette med blogg, den forrige bloggen min delte jeg med flotte Juliane, bloggen heter jheartc hvis noen lurte. 

Jo! Jeg tenkte at dere skulle få et lite innblikk i hvordan mitt liv er og hvordan jeg har det og litt sånt. Så da begynner jeg bare med litt fra den siste tiden, så får dere bare fortelle meg om det er noe spesielt dere vil at jeg skal bloggen om! 

Vennene mine er noe av det viktigste for meg, de er der for meg når jeg trenger dem, og når jeg ikke trenger dem. Elsker de!


Jeg er en Belieber! Han er min største helt og jeg har utrolig mye respekt for han! Er er en utrolig artist, og er flott forbilde. Jeg elsker deg, Justin! 

Jeg elsker klær! Hver gang jeg er ute i byen eller bare nedenom sentrum finner jeg alltid noe fint som passer inn hos meg. Men selfølgelig prøver jeg å begrense meg, og pengebruken....

Jeg er også en stor fan av pannekaker! Hvis jeg skulle fått velge ville jeg spist pannekaker til forkost nesten hver dag, nam det er så godt med jordbærsyltetøy! 

Jeg spiller også fotball, noe jeg elsker! Laget jeg spiller på inneholder mange flotte, flinke jenter som er helt fantsatiske! Til sommeren skal vi på cup i Sverige, som definitivt kommer til å bli et hløydepunkt!

Sommer er noe av det beste jeg vet! Familien vår har en leilighet i Tyrkia som vi bare elsker! Vi er der nede i 6 uker hver sommer, og jeg kunne ikke bedt om noe annet. Vi kjenner så mange gode mennesker der nede, og jeg kan ikke vente til jeg ser dem igjen! 

 

Håper dere har lyst til å lese bloggen min videre og jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan! Tusen takk! 

 

 

 Hei! Jeg heter Ciska, er 15 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Oslo. Her på min blogg kan du lese om alt fra klær til hverdag. Håper du liker bloggen!

arkiv

 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012

 • kategorier

 • Antrekk
 • Blogg
 • Ferie
 • Foto

 • lenker

 • blogg.no
 • Min twitter

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits