This weekend

Heei! Sorry for lite blogging denne helga, men vi har vært borte.. 

På fredag dro vi mot en by som heter Kalkan, den byen er ca. 6 timer unna leiligheten her, for å besøke noen venner av oss og for å se litt andre ting. Da vi kom frem badet vi og spiste middag i sentrum. På lørdag dro vi på en kjempe fin strand, men vi var ikke der så lenge siden det var så store bølger også kunne man ikke gå så langt ut.. Da vi kom hjem badet vi litt i bassenget dems og litt senere grillet vi. Det var kjempe koselig! Senere så jeg og Emilie på OL, fordi Norge spilte håndball kamp.

På søndag dro vi fra Kalkan og videre mot Kas, det tok ca. en halv time, men på veien stoppet vi på en liten strand. 

Da vi kom inn til Kas fant vi oss et lite pansjonat hvor vi skulle ligge over og spise frokost. Etter at vi hadde satt fra oss all baggagen vår dro vi ned på stranda. Eller det var vel egentlig ingen strand, fordi det var bare store steiner ogsånt men det var bygd terrasser der og brygger og det var egentlig mye bedre enn en vanlig strand.

På kvelden gikk vi rundt i den flotte byen! Nå er vi endelig hjemme igjen! 

Likte du bildene? Hva har du gjort denne helgen?

Nye Converse

Heii! I går fant jeg et par kjempe fine converse! Jeg har allerede et par hvite All-stars men da jeg fant disse krem farget/ lyse gule og kunne ikke gå fra dem. Jeg kjøpte de her nede for her er det halv pris fra i Norge, men DET ER EKTE. 

Hva syns du? Har du converse?

Justin Bieber

Heei! Nå er det ca. 3 år siden jeg ble Belieber!! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått! På disse tre årene har jeg og Emilie vært på flere "Bieber-parader" for å få han til Norge.

 

Og han så videoen fra en av paradene og han kom! 30 mai holdt han en gratis konsert på opertaket i Oslo. Jeg og Adriana dro dit sammen og ventet på han i 7 timer! Rundt 21:30 kom han ut og vi fikk et glimt av selveste JUSTIN! Det var helt sykt! Som du ser var det rundt 5000-6000 mennesker der! Og neste år kommer han for å holde en konsert TO DAGER PÅ RAD i Telenor Arena. Jeg, Adriana og Emilie skal og som vi gleder oss!

Hva syns du om Justin? Skal du på konserten neste år?

En syk dag

Heihei.. Idag våknet jeg med vondt i mage, hode og hals. Så idag, når alle andre var på stranga satt jeg hjemme her og så på Pretty Little Liars.. ALLE BURDE SE DET FORRESTEN!  Uff, ja jeg hater å være syk på ferie! Men har blitt litt bedre, så nå skal vi spise litt.

Ha en god kveld! Snakkes.


1 år siden

Alle mine tanker har i dag gått til pårørende, og de som mistet livet. Hvil i fred, dere er himmelens vakreste engler.

På toppen av ønskelisten

Hei! Idag har jeg ikke gjort så mye, vi har vært en liten tur innom et av kjøpesenterene her nede, men fant ingenting... Skal spare litt penger nå siden når vi kommer hjem herfra skal jeg og mamma til London. Ææ, som jeg gleder meg! Jeg har også sett litt på nettet og har funnet masse fint! Dette vil nok ikke min lille lommebok like..

God kveld folkens.

Fine ting, sant? 

Markedet i Mahmutlar

Hei! Tenkte bare å vise dere litt bilder fra markedet her nede i Mahmutlar. 
Hva syns du? 

Tur med båt!

Hei! Idag fikk jeg lov å bli med Kristian og de på båttur! Det var SYKT GØY! Vi badet masse og det var veldig koselig. 


Hva har du gjort i dag?

Kveldens outfit

Hei! Vi skal ut å spise nå, håper det blir bra! 

Kjole fra vila 

Den flotte hagen del 2

Heiaa! Nå kommer del 2 av bildene fra hagen vår. 

Ha en god dag videre! 

 Hva syns du om bildene? 

Den flotte hagen del 1

Hei! Fysøren så varmt det skulle være nå, det er 45 grader! Åh, idag orker jeg ikke å være så mye ute... Men i dagtidlig gikk jeg ut og tok et par bilder av den nydelige hagen her. 

Ha en god dag videre!! 

Hva syns du? 

Sommer og sol

Hei! I dag har det vært sykt varmt! Jeg har ikke orket å vært ute, har sittet inne og sett på gamle pll episoder. Litt utpå dagen dro jeg og venninnen min for å kjøpe is, det er sykt god is her og så billig!
Da vi kom hjem bade vi litt bare!

Landet i paradis

Heeei! Åh, vet det er lenge siden jeg har blogget, men har ikke hatt nett før nå.. Jeg har altså kommet frem til Mahmutlar, en liten by utenfor Alanya i Tyrkia. Vi har som sagt leilighet her, og vi skal være her i seks uker. Den siste uka har vi bare kommet til rette og slappet av ved basenget, møtt mange kjente og kost oss!

God sommer!!

Hva syns du om bildene? 

Pakking

Hei! TYRKIA I MORGEN, å endelig. Vi pakker og pakker, og nå er alt snart klart til å reisee. 

Skal du snart på ferie? 

Jeg har vært på cup

Hei flotte! I helga har jeg og mitt flotte fotballag vært i Skøvde på skadevi cup. Sykt gøy og møtte så mange flotte folk! Vi spilte 4 kamper, vant 1 og tapte 3 ;// jaja, men det var jo gøy da.

I morgen skal jeg pakke til Tyrkia for jeg drar på tirsdag, åå blir bra! SOMMER <3 

Bjørkerlangen Sportsforening-Ulvåkers IF Svart

Bjørkerlangen Sportsforening-Ulvåkers IF Svart

Bjørkerlangen Sportsforening-Ulvåkers IF Svart

Bjørkerlangen Sportsforening-Ulvåkers IF Svart

Velykket helg! Hei! Jeg heter Ciska, er 15 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Oslo. Her på min blogg kan du lese om alt fra klær til hverdag. Håper du liker bloggen!

arkiv

 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012

 • kategorier

 • Antrekk
 • Blogg
 • Ferie
 • Foto

 • lenker

 • blogg.no
 • Min twitter

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits