TGIF

Heei. Endelig helg! Elsker å komme hjem fra skolen og bare slappe av uten lekser eller noe stess. Rett etter skolen dro jeg inn til sentrum med noen venner, siden han ene skulle noe der borte. Så vi spise og kosa oss haha. Siden jeg kom hjem derfra har jeg vært ute sammen med naboene mine :)

I kveld skal jeg bare slappe av og se på Norske Talenter, siden det er jo premiere!! Ha en super kveld alle sammen!

Hva skal du i kveld?

 

Syke dag

Heei. Har vært hjemme fra skolen i dag,er forkjølet og har feber. Jeg har bare sittet inne og sett på film i hele dag, orker ingenting. Hater, hater, hater å være syk.arkiv bilde

Hva har du gjort i dag? Skal du noe etterpå?

This is real, this is me

Bestevenner. Ferie. Joggebukser. Spotify. Trene. Latter. Kaniner. Jula. Grilling. Justin Bieber. Vinne kamper. Neglelakk. Gutta. Kjoler. Snø. Sommer. Phineas og Ferb. Snille foreldre. Karameller. Sko. Glitter. Weheartit. Kakao. Soloppgang. All stars. Cupcakes. Saltvann. Gossip Girl. Rihanna. Fotballcuper. Vintage. Amsterdam. Sukkerspinn. Nugatti. Fjær. Vann. Klassebilder. Gaver. Twilight. Fugler. Eventyr. Gode filmer. Blogg. Solkrem. Jordbær. Langrenn. Rosa. 6'ere. Taco. Canon eos 500d. Sko. Sminke. Kino. Parader. Vannsklier.

Instagram. Ballonger. IKEA. Glasur. Sky fri himmel. Ryddig rom. Bilder. Facebook. Blomster. Sol. Famile. Sjokolade. Varme dager. Minner. Glitter. Sex and the city. Gitar. Konsert. Morsommen mennesker. Små barn. Bade. TOPP. Hvit. Presanger. Frustrerte fruer. Is. Kjekkaser. Oslo. Skøyter. Bokeh. Danse. Nebbdyr. Blå druer. Store smil. Smoothie. Julemusikk. Desserter. Middager. Hjelpeorginisasjoner. Eplejuice. Såpebobler. Rød leppestift. Tyrkia. Wordfeud. Dikt. Nelly. Love. Deborah lippman. Paris. Shopping. Skogturer. Utsikt.Antrekket


Genser // bik bok     Armebånd // tyrkia og monki     Solbriller // h&m     Bukse // bik bok

Flyktningeruta

HEEI! Jeg har akkurat kommet hjem fra en så bra tur. På mandag gikk alle 1,4 mil. Vår skole var de eneste som måtte bære ALLE tingene våre. De andre slapp å bære..Da vi kom frem var vi så sykt varme så de fleste badet. Det var SÅ kaldt vann, men herlighet så digg.

Da vi hadde badet skulle vi lage middag. Vi jentene lagde bare taco. Så godt, så enkelt. Da vi hadde spist var alle sammen ute og spilte ball og koste seg ved bålet ogsånt.Åå, det var så gøy, og folka var så herlige! Kunne godt ha blitt der en dag til jeg.

Hva har du gjort de siste dagene?

Leighton Meester, the style

Hva syns du?

Inspiration// weheartit

Smarties

Good kveld! Jeg sitter alene på rommet mitt og ser på Pretty Little Liars nå også spiser jeg smarties. Det er et gammelt bilde, menmen.

AntrekkGenser // gina tricot    Bukse // bik bok

Dagen

Heei! Fra i går til i dag nattet Malin og Karoline her. Som dere sikkert har sett har vi laget en video! Hahaha, det var så gøy å lage den! Likte dere den? Meen! I ste dro jeg og noen jenter til butikken for å handle siden vi skal ut på tur på mandag. Også har jeg kjøpt meg fjernkontroll til kameraet mitt! Nå blir det sikkert mye bedre blogging og flere bilder :)

Hva har du gjort i dag?

Meg og typen

Jeg er veldig glad i dere

Videoblogg

Heiaa! Video fra de siste dagene med Karoline og Malin. Håper dere liker den! :) 

Hva syns du om videoen? 

A week ago

Heei. Åå, tenk at for en uke siden satt jeg på stranda i Tyrkia. Fysøren som jeg savner ALT der nede. Skulle gjerne dratt tilbake to måneder i tid og oppleve ferien en gang til.Hva syns du? Har du hatt en bra sommer?

Rom detaljer

Heiii! Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra rommet mitt. Denne gangen viser jeg ikke hele rommet mitt, siden det ikke er helt ferdig, men dere ser jo litt da.

Hva syns du om bildene?

Linking

Trykk på bilde for å komme inn på bloggen.

 

 

Hjemme

Heiaa! Forrige torsdag kom vi hjem fra TIDENES ferie.. Det er så kjipt å reise derfra, siden vi har så mange venner osv. Jaja, ser dem jo igjen neste år da, men det er leenge.

I helgen har jeg ikke gjort så mye, har vært med venner og har vært sånn instruktør greie på fotballskolen her nede. Også har jeg begynt i  10 klasse! Ganske rart egentlig, siden det virker ikke som jeg er så stor haha. Men håper at jeg får mere til til å blogge og at jeg har noe morsomt å blogge om resten av uka også snakkes vi vel.

Ha en god dag videre!!

Har du kommet hjem fra ferie?

Malin gjesteblogger

Blogg linking

Helluu, dere! Fysøren i dag er det varmt, sist jeg skjekka var det 36 grader. Så nå sitter jeg inne på rommet mitt med aircondition på og kose mæ.

Meen! Jeg tenkte å linke 5 blogger, 3 velger jeg ut selv, og 2 trekker jeg utifra random.org. Så du kan bare kommentere flere ganger, for da er det større sjanser for at du blir linket.

Kommenter bloggen din!

Alanya panorama

God morgen!! Jeg har akkurat vært ute og trent, så nå skal jeg snart spise frokost. Idag skal vi til Alanya på spa, æ glede mæ!
Igår var vi i Alanya og spiste middag med venner, vi var på en Resturant som heter panorama. Man ser over hele byen, så fint!!
Sorry for mørke bilder, men vi var der på kvelden og jeg tok bilder med iphonen..

Noe jeg savner

Hei! Som dere vet er jeg jo her i Tyrkia i hele 6 uker. Og som er par har spurt om; JA, det er vanskelig å være så lenge borte fra venner og alt det der. Men vi skyper og snakker ogsånt så det går helt greit.

Kveldens antrekk

Hei! Vi skal ut og spise med noen venner av oss nå, skal ha med kamera så får se om det blir noen bilder. Men her er antrekket mitt.

Kjole fra nelly

Hva skal du i kveld?

Alanya by

God morgen dere! Jeg beklager at jeg ikke blogger hver dag men det er så lite å blogge om, fordi på dagene pleier jeg bare å være ved bassenget og være med venner.. Men skal prøve å oppdatere litt mer.

Såå, igår dro vi inn til Alanya og spiste middag med et vennepar. Vi spiste først på et sånt "suppe i brød" sted, også dro vi til Starbucks også videre til havna. Tok ikke mange bilder fordi det ble så fort mørt og det er så vanskelig å ta bilder i mørket....

Ha en god dag alle sammen!

Hva gjorde du i går? Hei! Jeg heter Ciska, er 15 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Oslo. Her på min blogg kan du lese om alt fra klær til hverdag. Håper du liker bloggen!

arkiv

 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012

 • kategorier

 • Antrekk
 • Blogg
 • Ferie
 • Foto

 • lenker

 • blogg.no
 • Min twitter

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits