Kos dere!!

Mitt 2012

Orket ikke å legge inn et og et bilde fra hver måned. Tok bare med noe av det jeg husker best! 2012 HAR VÆRT DRIT BRA!!! 

Nest siste dag

Heey! Er dere klare for nyttårsaften? Det er jeg, endelig begynner vi på et nytt år. Elsker årskifter. I morgen skal jeg en tur opp til Sig med Malin tror jeg, ehm ja.

I dag var vi på folkemuseet i bygdøy.. Njaa, helt okei museum, men det var litt kaldt. Ja, også senere dro vi til leiligheten til onkelen min igjen og spiste middag. Da vi kom hjem satt vi oss først og så på Kontiki filmen, og senere dro besøket og da tok jeg meg et herlig bad. Koselig dag!

Holmenkollen

Hei! Nå har vi besøk av noen venner fra Nederland, og det er så koselig! Vi var i Oslo i dag, og da var vi først i holmenkollen. Sykt gøy å se! Etter det dro vi til onkelen min sin leilighet og spiste lunsj og slappet av litt. Senere dro vi inn i sentrum og sto på skøyter! Det er så gøy, og det var så mange flinke folk! Fint, sant? 

Jeg elsker dette

Ååh, elsker ikke dere også Weheartit? Så mange inspirerende bilder, og ikke minst nydeligeee! Dere kan gjerne følge meg der: cispus (ciskak) Hva syns du? 

Spiked shorts

Til jul fikk jeg denne shortsen av paps, og jeg elsker den! Kommer til å bruke den så mye neste sommer! Gleder meg masse! Fikk du noe du ble kjempe glad for? 

I det siste

Heeei! Åh, nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget! Vet ikke helt hvorfor, men jeg har vært så sykt stressa med julegaver og hele greia. Jeg har liksom ikke hatt så mye å blogge om, men skal prøve å bli flinkere! Og jeg blir så glad av folk som kommenterer at de vil at jeg skal blogge igjen og sånt! Tuuusen takk! 
I forrige uke hadde 10ende klasse juleball, og det var sykt bra! Jeg tror alle koste seg så mye! Vi har også fått karakterkortet, og det gikk vel helt okei med meg.. Jeg har forresten hatt en super bra julaften og 1.juledag! Jeg har kost meg så mye, og fått så mye fint. Elsker jula! I dag var jeg og sto på skøyter med Silje, Cassandra og Marita! Så koselige jenter! 

Skal bli flinkere, jeg lover! Kos dere i romjula!! 

Pepperkakebaking

Heei! Likte dere videoen? De siste dagene har jeg sittet med muntlig oppgaven min, og nå er jeg endelig ferdig! Senere i dag skal jeg møte Karoline og kjøpe julgaver ogsånt. Ha en god dag!

På lørdag feiret jeg bursdagen min med noen flotte jenter! Vi hadde det så koselig, vi bakte pepperkaker og spiste masse mat. Hva gjorde du i helga? 

12.12.12

Heii! Tenk at det er siste dagen datoene er helt like! Og ja, jeg måtte screenshote da jeg så at klokka var 12:12. Så kult da! 

Hele dagen min har gått bort til skrivig av oppgave, eller muntlig oppgave som jeg skal fremføre i morgen. Men det var ikke så ille som jeg hadde trodd, siden jeg kom opp i RLE! Det var det jeg ønsker meg, er så glad for det. Jeg skulle skirve om Livssynshumanismen, og kunst i Kristendommen. 

Ha en god dag folkens! Hva syns du om bildene? 

Svar på spørsmålsrunden - video

Hei! Endelig er videoen ferdig! Sorry for de i bakgrunnen, men ja. Kos dere, håper dere liker den!!


Skal se om jeg får laget en video til, siden rakk ikke å svare på alle spørsmålene.. 

Dagens

Hei! I dag har det vært sykt kaldt! Også på skolen min hvor det er kaldt fra før av, er det mulig jeg tror alle frøys i hjel i dag. Da jeg kom hjem filmet jeg videoblogg! Den er ikke så bra, og jeg må fortsatt redigere den, så vet ikke helt når den kommer.. Skal prøve i slutten av uka! I morgen får jeg besøk av Sara og Cassandra, så vet ikke om jeg rekker å blogge da, men skal prøve da. 

Genser fra Bikbok       Bukse fra Dr.Denim

Meg på instagram

Heei! Mange har lurt på hva jeg heter på instagram og om jeg kunne legge ut bildene jeg legger ut der, her på bloggen. Here you go! link på bildene, og nederst http://instagram.com/cispus/  

 

Spørsmålsrunde

Happy Sunday! Idag sto jeg opp klokka halv ti og dro på jobb, brukte rundt en time på ruta, kom hjem rundt 11. Da jeg kom hjem spiste vi frokost, og senere dro mamma og søstra mi ut en tur. Så jeg og pappa bestemte oss for å rydde og vaske hele huset. Så jeg satt på spotify lista mi på høytalerne og vi satte i gang. Vell, pappa er ikke så glad i sånn musikk, men men.. Da vi var ferdige med det spiste vi litt lunsj, og så på ski på TV. Kos med papsi. 

Meen! Jeg har ikke hat spørsmålsrunde her på bloggen min før, og jeg vet det er en del som har spurt etter det, så here we go! Spør om nesten hva som helst her i kommentar feltet, og jeg skal prøve å svare på video. 

Litt oversized bilde av meg, jaaaa. 

SPØR I VEI 

First of December

Ååh, endelig desember! Har gledet meg kjempe lenge, og dette er den fineste måneden! Har så mye gøy å gjøre denne tiden, gleder meg så mye! 

Ååå, elsker ikke du også julen?Hei! Jeg heter Ciska, er 15 år og kommer fra et lite tettsted utenfor Oslo. Her på min blogg kan du lese om alt fra klær til hverdag. Håper du liker bloggen!

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012

 • kategorier

 • Antrekk
 • Blogg
 • Ferie
 • Foto

 • lenker

 • blogg.no
 • Min twitter

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits